Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

BASBAŞ Yatırım Olanakları Bilgilendirme Toplantısı

10 Ocak @ 15:00 - 17:00

ESBAŞ- BASBAŞ CEO’su Dr. Faruk GÜLER ve ESBAŞ Genel Müdürü Yusuf Kılınç’ın katılımlarıyla BASBAŞ’taki yatırım olanaklarını masaya yatırıyoruz!

10 Ocak 2024 Çarşamba günü saat 15.00’da odamızda ESBAŞ ve BASBAŞ CEO’su Dr. Faruk GÜLER, ESBAŞ Genel Müdür’ü Yusuf KILINÇ, TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve TTO Meclis Başkanı Bekir Söyler’in katılımlarıyla “BASBAŞ Yatırım Olanakları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda; Türkiye’nin 19. Serbest Bölgesi olan BASBAŞ (Batı Anadolu Serbest Bölgesi)’ın yatırım alanında; lokasyonel ve operasyonel avantajları hakkında detaylı bilgi verilecek olup, ulusal ve uluslararası yatırımcıların radarına giren merkezin tüm faydaları üyelerimizle paylaşılacaktır.

Ege’nin üretim avantajlarını kullanarak ürünlerini dünyaya satmak isteyen tüm üyelerimiz toplantımıza davetlidir.

Toplantıya kayıt olmak için BURAYA tıklayınız.

Detaylar

Tarih: