Yükleniyor Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

9 Eylül Üniversitesi- Torbalı İş Dünyası Buluşması

26 Mayıs 2023 @ 11:00 - 12:30

Ülkemizin saygın araştırma üniversiteleri arasında ön sıralarda yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyi iş dünyası ve toplumla paylaşmak amacıyla Üniversite-Sanayi Buluşmalarını başlatmıştır. Bu kapsamda, ilkini Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, ikincisini Tire Organize Sanayi Bölgesi, üçüncüsünü Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri ve işletmeleri ile gerçekleştirmiş oldukları Üniversite- Sanayi Buluşmalarının yeni durağı olarak Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalarımızla Odamızda bir araya gelecektir.

26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 11.00’de gerçekleÅŸecek olan toplantı kapsamında DESEM üst yönetiminde yer alan üç Rektör Yardımcısı, Sürekli EÄŸitim Merkezi (DESEM) Müdür ve Müdür Yardımcıları ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü üyelerimize 9 Eylül Ãœniversitesi’nin Torbalı iÅŸ dünyasına verebileceÄŸi hizmetler ve iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸtirilebilecek projeler hakkında bilgi verecektir.

Detaylar

Tarih: