Yükleniyor Etkinlikler

« Tüm Etkinlikler

• Bu etkinlik geçti.

Yapı Müteahhitlerinin Sınıflandırılması ve Kayıtlarının Tutulması Hakkında Yönetmelik ile İlgili Bilgilendirme Toplantısı

13 Kasım 2019 @ 14:00 - 16:00

Sayın üyemiz;

Torbalı Ticaret Odası olarak üyelerimizi etkileyecek ekonomik, sosyal ve teknik konularda, çeşitli değişiklik ve güncellemeleri yakından takip etmekteyiz. Ayrıca alanında uzman kişilerin katılımları ile üyelerimizi bilgilendirmekte ve değişimlere gerekli uyumu sağlamaları için yardımcı olmaya çalışmaktayız.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca 02 Mart 2019 tarihinde müteahhitleri ilgilendiren 30702 sayılı bir yönetmelik yayımlandı. Yönetmeliğin amacı; plan, fen, sanat, sağlık, çevre şartlarına ve standartlara uygun yapı inşa edilmesine yönelik yapım faaliyet ve süreçlerinin takibini sağlamak üzere, yapı müteahhitlerinin ekonomik, mali, mesleki ve teknik yeterliliklerine göre sınıflandırılarak yetki belgesi numarası verilmesine, kayıtlarının tutulmasına, belge numaralarının veya gruplarının iptaline ilişkin usul ve esasları düzenlemektir.

21 Eylül 2019 tarihinde de 30895 sayılı yayımlanan bir yönetmelik ile de 02 Mart 2019 tarih 30702 sayılı yönetmelikte bazı değişiklikler yapılmıştır.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden uzmanların katılımıyla odamızda Yapı Müteahhitti üyelerimiz için önem arz eden bilgilendirme toplantısına katılımınız önemle rica olunur.

Online kayıt için lütfen buraya tıklayınız.

Detaylar

Tarih: