Türkiye’de Sosyal ve Ekonomik Uyumu Teşvik Etmek İçin Özel Sektörün Güçlendirilmesi (FOSTER) Bilgilendirme Toplantısı

Avrupa Birliği tarafından finanse edilen, KfW Kalkınma Bankası tarafından yönetilen ve KOSGEB tarafından yürütülen FOSTER Projesi (Türkiye’de Sosyal ve Ekonomik Uyumu Teşvik Etmek İçin Özel Sektörün Güçlendirilmesi) kapsamında bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir. 9 Ocak 2023 Pazartesi günü saat 13:30-17:30 arasında gerçekleşecek olan toplantıya aşağıda belirtilen NACE kodlarında faaliyet gösteren işletmeler katılım sağlayabilmektedir. Davetiye hakkında ayrıntılı bilgi ektedir.

• C- İmalat (C-21 -Temel eczacılık ürünlerinin ve eczacılığa ilişkin malzemelerin imalatı
  • C-26 Bilgisayarların, elektronik ve optik ürünlerin imalatı
  • C-30.3 Hava taşıtları ve uzay araçları ile bunlarla ilgili makinelerin imalatı)
  • J-61 Telekomünikasyon
  • J-62 Bilgisayar programlama, danışmanlık ve ilgili faaliyetler
  • J-63 Bilgi Hizmetleri Faaliyetleri
  • M-72 Bilimsel araştırma ve geliştirme faaliyetleri

Toplantıda Proje kapsamında yürütülen iki program tanıtılacaktır:

1. İstihdam Taahhütlü KOBİ Finansman Destek Programı: Toplam 30 milyon Avro destek bütçesi olan Program kapsamında KOBİ’lere 2.5 milyon liraya kadar, 24 ay vadeli ve 8 eşit taksit geri ödemeli faiz/kar payı desteği imkanı sunulmaktadır.
  2. İstihdam Taahhütlü KOBİ Destek Programı: Toplam 35 milyon Avro destek bütçesi olan Program kapsamında KOBİ’lerin “Rekabetçiliği Geliştirme ve İstihdamın Artırılması” ana teması çerçevesinde belirlenen çağrı konularıyla ilgili hazırlayacakları projeler desteklenecektir. KOBİ’ler toplam 1 milyon liraya kadar geri ödemesiz destekten faydalanabilecektir.

Tarih: 9 Ocak 2023

Saat: 13:30-17:30

Adres: Bilal Saygılı Cami ve Külliyesi Ege Üniversitesi Ebiltem Karşısı Erzene Mahallesi Ankara Caddesi No:178/2 Bornova, İZMİR

Toplantı ile ilgili iletişim için; 0 312 595 25 35, [email protected]