Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu Projesi Kadın Girişimciler Forumu

Avrupa Birliği’nin sağladığı mali destekle Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve “Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği” (EUROCHAMBRES) işbirliğinde yürütülmekte olan “Türkiye-AB İş Dünyası Diyaloğu (TEBD)” projesi kapsamında, 23-25 Kasım 2020 tarihlerinde, “Kadın Girişimciler Forumu” etkinliği, online toplantı platformunda gerçekleştirilecektir.

Birliğimiz ve EUROCHAMBRES Kadın Girişimciler Ağı işbirliğinde düzenlenecek olan “Kadın Girişimciler Forumu” etkinliğinde;

• Türkiye ve Avrupa Birliğinde Kadın Girişimci Destek Programları
  • Türkiye ve Avrupa Birliğinde Özel ve Kamu Finansman Kaynakları
  • Kadın Girişimcilerin İlham Veren Uygulamaları
  • Kadın Girişimciliğinde Türkiye ve AB Odalarının Rolleri ve Faaliyetleri

başlıklarında online oturumlar yer almaktadır. Etkinliğin açılış oturumu, 23 Kasım 2020 tarihinde, 15:30-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek olup, etkinlik boyunca Türkçe ve İngilizce simültane çeviri sağlanacaktır. Etkinliğe katılmak için gündemin de yer aldığı https://www.tebdwef.eu/ internet adresinden kayıt yaptırılması gerekmektedir.