T├ťB─░TAK 1702 Patent Tabanl─▒ Teknoloji Transferi Destekleme ├ça─čr─▒s─▒ Bilgilendirme Semineri Hk.

Say─▒n ├╝yemiz,

Birli─čimiz organizasyonunda, 08 Eyl├╝l 2021 ├çar┼čamba g├╝n├╝ saat 10:00‘da internet ├╝zerinden, “T├ťB─░TAK 1702 Patent Tabanl─▒ Teknoloji Transferi Destekleme ├ça─čr─▒s─▒ Bilgilendirme Semineri” d├╝zenlenecektir. Seminere ili┼čkin davet ekte sunulmaktad─▒r. T├ťB─░TAK, TOBB, TOBB ET├ť i┼čbirli─činde internet ├╝zerinden ger├žekle┼čtirilecek olan seminerde ilk ├ža─čr─▒s─▒ 2020 y─▒l─▒nda yap─▒lan, T├╝rkiye’de patent lisanslamaya bir k├╝lt├╝r olu┼čturmak ad─▒na uygulamaya al─▒nan ve m├╝┼čteri kurulu┼ča 2 Milyon TL’ye kadar %75’e varan destek sa─člayan 1702 Patent Tabanl─▒ Teknoloji Transferi Destekleme ├ça─čr─▒s─▒ anlat─▒lacak olup, seminer sonunda kat─▒l─▒mc─▒lar─▒n konu hakk─▒ndaki sorular─▒ cevapland─▒r─▒lacakt─▒r.

Seminere http://webinar.tobb.org.tr linkinden katılabilirsiniz.
T├╝m ├╝yelere kat─▒l─▒m ├╝cretsizdir.

Program:
10:00 – 10:15 A├ž─▒l─▒┼č Konu┼čmalar─▒