Torbalı Arabuluculuk & Tahkim Toplantısı Hk.

TOBB’un girişimleri ile iş dünyamızın ve vatandaşlarımızın uyuşmazlıklarının sürdürülebilir çözümlere ulaşmasına yardımcı olmak amacıyla TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi 09/12/2020 tarihinde kurulmuştur.

Torbalı Ticaret Odası olarak, iş dünyasında yaşanan hukuki sorunları, mahkemeye taşımadan çok daha kısa sürede ortadan kaldırmak ve böylelikle üyelerimizin ticari ilişkilerinde zaman ve itibar kayıplarına uğramasının önüne geçmek amacıyla, TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi işbirliğiyle, Torbalı Ticaret Odası Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi’ni faaliyete geçirmiş bulunmaktayız.

Bu kapsamda, odamız ve TOBBUYUM işbirliğinde 29 Mart Çarşamba günü saat 11:30’da TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel’in katılımlarıyla “Torbalı Arabuluculuk & Tahkim Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir. Toplantıda; TOBBUYUM Çalışma Prensipleri, Uyuşmazlıkların Arabuluculukta Çözümü, Neden Tahkim: Tahkimin Sunduğu Avantajlar ve Tahkimde Taraf Vekilliği gibi konu başlıkları anlatılacak olup toplantı sonunda soru-cevap oturumu düzenlenecektir. Toplantıya ait tanıtım görseline ekten ulaşabilirsiniz.

Toplantıya kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Tarih: 29 Mart 2023 Çarşamba

Saat: 11.30

Eğitmen: Dr. Onur Yüksel (TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi Genel Müdürü)

Yer: Torbalı Ticaret Odası (Adnan Öztaş Toplantı Salonu)