SGK İzmir İl Müdürünün Katılımlarıyla EYT Düzenlemesi ve 2023 Yılı SGK Yapılandırmaları Bilgilendirme Toplantısı

Yarın saat 15.00’da odamızda Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, Torbalı İlçe SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Bekir Söyler’in katılımlarıyla “EYT Düzenlemesi ve 2023 Yılı SGK Yapılandırmaları Bilgilendirme Toplantısı” düzenlenecektir.

Toplantıda; EYT Başvuru Aşamaları, İşverenler için EYT Süreci, SGK Borçlarının Yapılandırılması, Güncel Sosyal Güvenlik Kurulu İş Hukuku Uygulamaları ve Mevzuatları hakkında detaylı bilgi verilecek olup toplantı sonunda soru-cevap oturumu düzenlenecektir.

Tarih: 8 Mart 2023 Çarşamba

Saat: 15.00

Yer: Torbalı Ticaret Odası (Adnan Öztaş Toplantı Salonu)

Konuşmacılar: SGK İzmir İl Müdürü Yavuz Kurt, Torbalı İlçe SGK Müdürü Tuncel Dağdelen, TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, TTO Meclis Başkanı Bekir Söyler