Mesleki Eitimin Gelecei 襤stiare Toplant覺s覺

Say覺n yemiz,

Torbal覺 Ticaret Odas覺 olarak d羹zenleyeceimiz Mesleki Eitimin Gelecei 襤stiare Toplant覺s覺” i癟in heyecanla haz覺rl覺klar覺m覺z覺 s羹rd羹r羹yoruz. Bu 繹nemli etkinlikte, deerli konumac覺lar覺m覺z覺n kat覺l覺m覺 ile sizlere kapsaml覺 ve nitelikli bilgi payla覺mlar覺 sunmay覺 ama癟l覺yoruz.

14 ubat 2024 aramba g羹n羹 saat 15:00da odam覺zda ger癟ekleecek olan toplant覺m覺zda; mesleki eitimdeki g羹ncel gelimeler, i d羹nyas覺 ile eitim i birlikleri, iletmelerde eitim birimlerinin oluturulmas覺 ve iletmelerin mesleki eitimden beklentileri, sorunlar ve 癟繹z羹m 繹nerileri gibi konular hakk覺nda detayl覺 bilgi verilecek olup toplant覺 sonunda soru-cevap oturumu yap覺lacakt覺r.

Kay覺t olmak ve konumac覺lar覺m覺za iletmek istediiniz sekt繹rel sorunlar覺n覺z覺 taraf覺m覺za iletmek i癟in BURAYA t覺klayabilirsiniz.

Sizleri bu 繹zel etkinlikte a覺rlamaktan dolay覺 imdiden memnuniyet duyuyoruz. Eitim, bilgi ve deneyim dolu bir toplant覺 ge癟irmemiz dileiyle.

Toplant覺 Detaylar覺:

• Tarih: 14 ubat 2024, aramba
  • Saat: 15.00
  • Yer: Torbal覺 Ticaret Odas覺

Konumac覺lar:

• mer YAH襤 (襤l Mill簾 Eitim M羹d羹r羹)
  • Cafer TOSUN (襤l癟e Milli Eitim M羹d羹r羹)
  • Abdulvahap OLGUN (TTO Y繹netim Kurulu Bakan覺)
  • Bekir SYLER (TTO Meclis Bakan覺)

Toplant覺 Konular覺:

• Mesleki Eitimde G羹ncel Gelimeler