Mesleki Eğitimin Geleceği İstişare Toplantısı

Torbalı Ticaret Odası olarak düzenleyeceÄŸimiz “Mesleki EÄŸitimin GeleceÄŸi Ä°stiÅŸare Toplantısı” için heyecanla hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bu önemli etkinlikte, deÄŸerli konuÅŸmacılarımızın katılımı ile sizlere kapsamlı ve nitelikli bilgi paylaşımları sunmayı amaçlıyoruz.

14 Şubat 2024 Çarşamba günü saat 15:00’da odamızda gerçekleşecek olan toplantımızda; mesleki eğitimdeki güncel gelişmeler, iş dünyası ile eğitim iş birlikleri, işletmelerde eğitim birimlerinin oluşturulması ve işletmelerin mesleki eğitimden beklentileri, sorunlar ve çözüm önerileri gibi konular hakkında detaylı bilgi verilecek olup toplantı sonunda soru-cevap oturumu yapılacaktır.

Kayıt olmak ve konuşmacılarımıza iletmek istediğiniz sektörel sorunlarınızı tarafımıza iletmek için BURAYA tıklayabilirsiniz.

Sizleri bu özel etkinlikte ağırlamaktan dolayı şimdiden memnuniyet duyuyoruz. Eğitim, bilgi ve deneyim dolu bir toplantı geçirmemiz dileğiyle.

Toplantı Detayları:

• Tarih: 14 Åžubat 2024, ÇarÅŸamba
  • Saat: 15.00
  • Yer: Torbalı Ticaret Odası

Konuşmacılar:

• Ömer YAHŞİ (Ä°l Millî EÄŸitim Müdürü)
  • Cafer TOSUN (Ä°lçe Milli EÄŸitim Müdürü)
  • Abdulvahap OLGUN (TTO Yönetim Kurulu BaÅŸkanı)
  • Bekir SÖYLER (TTO Meclis BaÅŸkanı)

Toplantı Konuları:

• Mesleki EÄŸitimde Güncel GeliÅŸmeler
  • Ä°ÅŸ Dünyası ile EÄŸitim Ä°ÅŸbirliÄŸi