İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı Mevzuat Değişiklikleri Bilgilendirme Semineri

9 Haziran 2022 Perşembe günü saat 14:00’da odamız Adnan Öztaş Toplantı Salonunda “İŞKUR İşbaşı Eğitim Programı Mevzuat Değişiklikleri Bilgilendirme Semineri” gerçekleşecektir. Seminerde; 08 Nisan 2022 Tarihli ve 31803 Sayılı Resmî Gazete ’de yayınlanan Aktif İşgücü Hizmetlerinin Yürütülmesine İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik’e göre İŞKUR nezdinde yürütülen mesleki eğitim kursları ve işbaşı eğitim programlarının uygulamalarında yapılan değişiklikler ayrıntılarıyla anlatılacaktır.

Mesleki deneyimi olmayan kişilere mesleki deneyim ve iş tecrübesi kazandırarak bu kişilerin istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla işbaşı eğitim programı düzenlenmektedir. Ayrıca, program ile birlikte işverenler işe alacakları kişileri, kendi işyerlerinde yetiştirmektedirler.

Tarih: 9 Haziran 2022 Perşembe

Saat: 14:00

Yer: Torbalı Ticaret Odası Adnan Öztaş Toplantı Salonu

Konuşmacılar: İbrahim AY (İŞKUR İl Müdür Yrd.) – Anıl TAMBURACI (İş ve Meslek Danışmanı)