E-ODA İle Tüm Belgeleriniz Bir Tık Uzağınızda!

Pandemi döneminde üyelerimizin yaşadığı sıkıntıları azaltmak için başlattığımız E-ODA girişimi ile firmalarımızın odamızdan temin ettiği tüm belgelere online bir şekilde ulaşmasını sağlıyoruz.

E-ODA ÜZERİNDEN HANGİ BELGELERİ TEMİN EDEBİLİRİM?

• Kayıt Sureti (Faaliyet Belgesi)
  • İngilizce Kayıt Sureti (Faaliyet Belgesi)
  • İhale Durum Belgesi
  • İngilizce İhale Durum Belgesi

E-ODA’YA NASIL KAYIT YAPTIRABİLİRİM?

Sisteme yeni üye olacak bir kullanıcı üye giriş ekranı altındaki «Üye olmak için tıklayınız» linki ile üye olma ekranına ulaşır.

Oda Seçimi, Vergi No, Oda Sicil No ve üye firma yetkililerinden birinin TC Kimlik No bilgileri girilir.

Bilgileri TOBB.NET sistemi üzerinden doğrulandıktan sonra ilgili üye için tanımlı Cep telefonlarının maskeli hali listelenir.

Listeden seçilen telefona şifre bilgisi SMS ile gönderilir.

Bir oda üyesinin sisteme üye olabilmesi için TOBB.NET sistemindeki yetkililerinden herhangi birisinin geçerli bir cep telefonu olması gereklidir.

E-ODA’YI NASIL KULLANABİLİRİM?

E-Oda’nın kullanım mekanizması çok kolaydır. Üye kaydı yapılan firma yetkilisi https://uye.tobb.org.tr/organizasyon/firma-index.jsp adresinden sisteme giriş yapabilir.

Kullanım kılavuzunun detaylı anlatımı için Kullanım Klavuzunu indiriniz.

Not: Ticaret Sicil Müdürlüğü’müze ait belgeler ve başvurular mersis.gov.tr üzerinden temin edilmektedir.