Dijital Dönüşüm Günleri: E-İhracat Etkinliği

E-ihracat ile dövizle para kazanmak için gerekli tüm bilgileri öğrenerek işbirliği yapmanızı sağlayacak etkinliğimize davetlisiniz.

18 Ekim Çarşamba günü saat 13:00’te Odamızda gerçekleşecek olan “Dijital Dönüşüm Günleri: E-İhracat” etkinliğimize davet ediyoruz. Etkinlikte uzman konuşmacılar; e-ihracatın temel konuları ve başlangıç stratejilerini ele alarak sizlere kapsamlı bir yol haritası sunacak.

Sektörün deneyimli isimleri sizin için e-ihracatta başlangıçtan büyümeye kadar en önemli adımları ve ipuçlarını paylaşacak. Ayrıca, fuaye alanında bulunan stantları ziyaret ederek katılımcı firmalarla daha yakından tanışma fırsatınız olacak.

Dijital Dönüşüm Günleri: E-İhracat” etkinliğine kayıt olmak için BURAYA tıklayınız.

Konuşmacılar:

• IdeaSoft Kanal Satış Müdürü İbrahim Vıcıl