Torbalı TO ve Salihli TB Akreditasyon Kıyaslama Ziyareti

Torbalı Ticaret Odası Personelleri, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Manisa’ya bağlı Salihli Ticaret Borsası’na ziyarette bulundu.

Salihli Ticaret Borsası’nda yapılan kıyaslama toplantısına Salihli Ticaret Borsası Genel Sekreter Turan Yalçın, Akreditasyon SorumlusuYunus Bayramiç ve Basın-Bilgi İşlem Sorumlusu Kadir Halıcı katıldı. Toplantıya, Odamızı temsilen Genel Sekreter Bahadır Yılmazer, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Kırşan, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Sultan Mert, Dış Ticaret Sorumlusu Berkay Timur ve Özel Kalem Sorumlusu Muhammed Yalkak hazır bulundu.

Toplantıda, Salihli TB ile Torbalı Ticaret Odası’ndan oluşan ekip, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulundu. Katılımcılar, iki oda-borsanın kalite ve TOBB akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamaları karşılaştırdı ve sonuçlar değerlendirildi.