Yükleniyor Etkinlikler

Ar-Ge ve Tasarım Merkezi Teşvikleri Bilgilendirme Toplantısı

11 Eylül 2019 @ 14:00 - 16:30

Ücretsiz

Rekabetin ön plana çıktığı günümüz küresel ekonomisinde, firmaların bir adım öne çıkmasını sağlayacak kavramların başında, AR-GE, Yenilik ve İnovasyon kavramları gelmektedir. Bu kavramlara yönelik yatırım yapan firmalar ulusal ve uluslararası piyasalarda rekabet edebilme gücünü yakalayabilmektedir.
Ar-Ge, Yenilik ve İnovasyona değer veren firmalar orta ve uzun vadede büyük kazanımlar sağlarken yaşanan süreçlerin zorlu, handikaplı ve en önemlisi yüksek maliyetli olması karar verme süreçlerini etkilemektedir. Bu bağlamda finansal destek veren kurumların Avrupa Birliği, TÜBİTAK, TEYDEB, Kalkınma Ajansları, KOSGEB ‘in geri ödemesiz destekleri firmalar için büyük önem taşımaktadır.

Bu çerçevede, İstanbul Proje Destek Merkezi işbirliği ile 11 Eylül 2019 Çarşamba günü 14:00 – 16:30 saatleri arasında İstanbul Proje Destek Merkezi Proje Danışmanı Sayın İbrahim MUMOĞULLARINDA’nın katılımı ile, Odamızda ücretsiz “AR-GE ve Tasarım Merkezi Teşvikleri” bilgilendirme semineri düzenlenecektir.
Bilgilendirme semineri programımızın içeriğinde aşağıda yer alan konular ele alınacaktır;
• AR-GE Merkezi ve Tasarım Merkezi Teşvikleri
• Tübitak Destekleri
• Kosgeb AR-GE Inovasyon Programı ve Endüstriyel Uygulama Programı

Firmalara büyük fayda sağlayacağını düşündüğümüz bu seminere katılımlarınız önemle rica olunur.

Detaylar

Tarih: