İhracatçı Üyelerimize TradeAtlas Desteği

Sayın üyemiz;

Torbalı Ticaret Odası olarak üyelerimizin ihracatına katkı sağlamak adına TradeAtlas ile işbirliği gerçekleştirilmiştir. Kayıt esnasında, T.C. Ticaret Bakanlığı’nın sağlamış olduğu %80 destek ve Türkiye İş Bankası’nın %30 indirim kampanyasına ilave olarak tüm üyelerimize %10 ekstra indirim sağlanacaktır. Destek onayları sonrasında 1 yıllık “Tüm Dünya” paketinin yaklaşık maliyeti 1.505 TL + KDV olacaktır.

Tradeatlas.com üzerinden 230 ülkedeki 15 milyon ithalatçı ve 12 milyon ihracatçı firmanın bilgilerine ve ticari sevkiyatlarına, 1 milyardan fazla konşimento belgesine ve gümrük beyannamesine tek bir tıkla erişim mümkündür. Tradeatlas.com, dünya ticaretinin %70’ini kapsayan bu özelliği ile uluslararası alanda en fazla veriye sahip online veri tabanıdır.

Kayıt ve detaylı bilgi için;

Sabriye KÖROĞLU
Türkiye Satış Yönetmeni