TOBBUYUM Torbalı Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi Tanıtım Ziyaretleri

2019 yılının ocak ayından itibaren Ticari Uyuşmazlık Davalarında karara bağlanan dosyaların %52’nin Arabuluculuk ile anlaşmaya varıldığını biliyor muydunuz?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) iş dünyasındaki yaşanan ticari uyuşmazlıkların dostane ve barışçıl yollarla kalıcı olarak çözülmesi adına TOBBUYUM Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi 2020 yılında kurulmuştur.

İş dünyamızın ve vatandaşlarımızın, işçi-işveren ile ticari uyuşmazlıklarını çözüme kavuşturan TOBBUYUM Torbalı Tahkim ve Arabuluculuk Merkezi odamızda hizmete başlamıştır. Bu kapsamda bünyemizde olan ticaret hukuku alanında uzman arabulucularımız ile Torbalı Ticaret Odasına üye olan tacirlerimizin iş hayatında karşılaşacağı hukuki ve ticari anlaşmazlıklarını dava yoluna gitmeye gerek kalmadan daha kısa sürede ve daha az maliyetle kalıcı çözümlere ulaştırmayı hedeflemekteyiz.

Konuyla ilgili siz değerli üyelerimizi firmalarınızda ziyaret ederek bilgilendirme yapmak ve sorularınızı cevaplandırmak isteriz. Anketimize geri dönüş yaparak bilgilendirme talebinizi tarafımıza iletirseniz memnuniyet duyarız.

Anketimize ulaşmak için buraya tıklayınız.