Şirketlerde Vergi Teşvik ve İndirimleri Eğitimi

13 Temmuz 2023 Perşembe günü odamız Adnan Öztaş Toplantı Salonu’nda MAKRO Eğitim Akademi işbirliğinde Mali Müşavir/ Ekonomist Azat KAYA ve Ekonomist Murat Kuruüzüm’ün sunumlarıyla “Şirketlerde Vergi Teşvik ve İndirimleri Eğitimi” düzenlenecektir.

Eğitimde; 5520 Sayılı Kurumlar Vergisi Kanunu ve 213 Sayılı Vergi Usul Kanunu başta olmak üzere amir mevzuat hükümleri uyarınca şirketlerin yararlanabilecekleri indirim müesseseleri ve teşvikleri hakkında genel bilgilendirme yapılacaktır. Ayrıca; Nakdi Sermaye Artırımı İndirimi, Girişim Sermayesi Fonu Teşviki, Yazılım Tasarım ve Ar-Ge İstisnası, İndirimli Kurumlar Vergisi Uygulaması konu başlıkları hakkında bilgi verilecek olup eğitim sonunda soru-cevap oturumu düzenlenecektir.

Katılımcılara eğitim katılım sertifikası verilecektir.

Kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Tarih: 13 Temmuz 2023 Perşembe

Saat: 14:00 -16:30

Yer: Adnan Öztaş Toplantı Salonu (Torbalı Ticaret Odası)

Konuşmacılar: Azat KAYA (Mali Müşavir/ Ekonomist), Murat Kuruüzüm (Ekonomist)