Online Panel – Avrupa’yı Yeniden Canlandırmak

Sayın üyemiz;

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) tarafından 12-14 Ekim 2020 tarihleri arasında “Avrupa’yı Yeniden Canlandırmak” başlıklı çevrimiçi panel dizisi yapılacaktır.

EUROCHAMBRES’ın “Avrupa’yı Yeniden Canlandırmak” başlıklı çevrimiçi etkinlik serisi, ekonomik iyileşmeye hizmet edecek ve kaldıraç vazifesi görecek kilit bir çok konuda fikir alışverişini sağlayacaktır.

Bu çerçevede;

• Oda temsilcileri sahadan ve krizin iç yüzünden deneyimlerini sunacak ve AB’nin ekonomik iyileşmeyi sağlamak için işletmelere nasıl yardım edebileceği konusunda önerilerde bulunabileceklerdir.
  • Üst düzey AB politika yapıcıları, ekonomik toparlanma için yeni dönemde AB kurumlarının önceliklerini ortaya koyacaktır.
  • Katılımcılar sorularını yönelterek tartışmaya katkı sağlayabilecektir.

Etkinlik süresince TOBB tarafından Türkçe – İngilizce simultane tercüme hizmeti sağlanacaktır.

Program İçeriği ve Kayıt Kılavuzu