Dış Ticaret Uygulamalarında Yaşanan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri

8 AÄŸustos 2023 Salı günü odamız Adnan ÖztaÅŸ Toplantı Salonu’nda baÅŸlayacak olan “Dış Ticaret Uygulamalarında YaÅŸanan Sorunlar Ve Çözüm Önerileri” eÄŸitiminde firmalarımızın Dış Ticaret (Ä°hracat ve Ä°thalatın Gümrükleme, Nakliye ve Sigortalaması) Uygulamalarında karşılaÅŸtıkları sorunları sistemli bir ÅŸekilde çözümlemeleri, gereken bilgilere kolaylıkla ulaÅŸarak çözüm üretebilmeleri için gerekli tüm bilgiler anlatılacaktır.

Dış Ticaret Uzmanı ve Danışmanı Günay Åžencan tarafından verilecek olan eÄŸitimde, soru-cevap oturumları düzenlenecek, konuyla ilgili tüm detaylar örnekleriyle katılımcılara aktarılacaktır. 4 hafta boyunca (8 AÄŸustos – 15 AÄŸustos- 22 AÄŸustos- 29 AÄŸustos) gerçekleÅŸen olan eÄŸitime kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Eğitimlerimizi tamamlayan katılımcılarımıza eğitim sonunda KATILIM BELGESİ verilecektir. Eğitimimiz ÜCRETSİZ olup, 30 KİŞİ ile sınırlıdır.

Tarih: 8 Ağustos- 15 Ağustos- 22 Ağustos- 29 Ağustos 2023 ( Her Salı)
Saat: 14:00 – 16:00
EÄŸitmen: Günay ÅžENCAN – Yönetici / Dış Ticaret Uzmanı & Danışman