Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı ve Türkiye İhracatına Etkileri Bilgilendirme Toplantısı

2019 yılında Avrupa Birliği tarafından duyurulan Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile karbon emisyonlarının sıfırlanması, enerji sektörünün karbondan arındırılması, çevre dostu teknolojilere yatırım yapılması, üretimde inovasyonun teşvik edilmesi, kaynak kullanımına bağlılığının sona ermesi hedeflenmektedir.

Yeşil Mutabakat Eylem Planı’nın ayrıntılarının işleneceği toplantımızda; Yeşil Mutabakat (European Green Deal) anlaşması kapsamında belirlenen birtakım hedefler ve bu hedeflerin hayata geçirilmesi sürecinde “Türkiye İhracatını” ne gibi değişikliklerin beklediği ayrıntılarıyla anlatılacaktır. Toplantı, TOBB İzmir İl Akademik Danışmanı Doç. Dr. Elif Tunalı ÇALIŞKAN tarafından 14 Haziran 2023 Çarşamba günü saat 15:00’da odamızda gerçekleşecektir.

Tarih: 14 Haziran 2023 Çarşamba

Yer: Torbalı Ticaret Odası/ Adnan Öztaş Toplantı Salonu

Konuşmacı: Doç. Dr. Elif Tunalı Çalışkan (Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi- TOBB İzmir İl Akademik Danışmanı)

Kayıt olmak için buraya tıklayınız.