“Enerji Maliyetlerini Nasıl Azaltırız?” Semineri

2 Aralık 2022 Cuma günü odamız Adnan Öztaş Toplantı Salonu’nda Ufkabakan Stratejik Çözüm Ortaklığı Kurucusu/Enerji Yönetim Uzmanı Zeliha Silleli Ünal ve Enerji Yönetimi Takım Lideri / Enerji Yönetimi Uzmanı & Enerji Yöneticisi Dr. Dilek Baz’ın sunumlarıyla “Enerji Maliyetlerini Nasıl Azaltırız?” Semineri düzenlenecektir.

Seminerde; Enerji Arz -Talep Dengesi Ve Maliyetler, Neden Enerji Yönetimi Sistemi ENYS, ENYS’in Kurulum Süreci, Enerji Yönetiminde Doğru Bilinen Yanlışlar, Yatırım Gerektirmeyen İyileştirme Örnekleri, ISO 50001:2018 Enerji Yönetim Sistemi, Yeşil Mutabakat- Sınırda Karbon Ayak İzi Uygulaması, KOSGEB Yeşil Dönüşüm Desteği Kapsamı ve Sunduğu İmkanlar konuları hem teoriye dayanan hem de uygulamadan gelen örneklerle interaktif olarak anlatılacaktır. Seminere katılacak tüm firmalara ücretsiz olarak enerji öz değerlendirmesi analiz hizmeti sunulacaktır.

Kayıt olmak için buraya tıklayınız.

Tarih: 2 Aralık 2022 Cuma

Saat: 14:00 -16:00

Yer: Adnan Öztaş Toplantı Salonu (Torbalı Ticaret Odası)

Konuşmacılar: Zeliha Silleli Ünal (Ufkabakan Stratejik Çözüm Ortaklığı Kurucusu/Enerji Yönetim Uzmanı)