Vinov Tahsilat ve Ödeme Ürünü Tanıtım Toplantısı

Sayın üyemiz,

VakıfBank Torbalı ve Ayrancılar Şube yetkililerinin katılımıyla gerçekleşecek olan “Vinov, Tahsilat ve Ödeme Ürünü Tanıtım Toplantısı” 23 Mart 2022 Çarşamba günü saat 14:00’da Torbalı Ticaret Odası toplantı salonunda gerçekleşecektir.

VakıfBank Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turgut tarafından bilgi verilecek olan toplantıda; ileri vadeli ödemelerde VakıfBank garantisi sunan, 7/24 kullanılabilen, dijital, yenilikçi, esnek ödeme ve tahsilat ekosistemi sunan Vinov Tahsilat ve Ödeme Ürünü, tüm ayrıntılarıyla tanıtılacaktır.

Tüm ödeme ve tahsilat ürünlerinin özelliklerini taşıyan ve tüm müşteri tipleri tarafından eş zamanlı olarak kullanabilen Vinov hakkında detaylı bilgi almak ve yetkililere birebir danışmak için toplantımıza katılım sağlayabilirsiniz.

Konuşmacı: Vakıfbank Ege 1. Bölge Müdürü Tuna Turgut

Tarih: 23 Mart Çarşamba