Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir URALOĞLU’nun katılımıyla Sanayicinin Ulaşım Sorunları İstişare Toplantısı

Sizleri, 29 Şubat 2024 Perşembe günü saat 13:00’da İTOB, Torbalı Karma ve Mobilya OSB, Pancar OSB ve odamız iş birliğinde düzenlenecek olan “Sanayicinin Ulaşım Sorunları İstişare Toplantısı”na davet etmekten memnuniyet duyuyoruz. Bu özel toplantıda, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sayın Abdulkadir URALOĞLU’nun katılımıyla Otobandan Pancar Bölgesine iniş-çıkış verilmesi, Torbalı- Belevi otobanın ücretsiz hale getirilmesi, Torbalı’nın yeni çevre yolu ihtiyacı ve sanayicilerin ulaşım sorunları görüşülecektir.

Üyelerimizi doğrudan ilgilendiren ve çözüme kavuşturulması gereken konuların konuşulacağı bu toplantıya katılımınız, birlikte daha sağlıklı ve etkili çözümler üretebilmemiz adına büyük önem taşımaktadır.

NOT: Etkinlik öncesi kokteyl olacaktır.

Gündem:

• Otobandan Pancar Bölgesine iniş-çıkış verilmesi
  • Torbalı- Belevi otobanın ücretsiz hale getirilmesi
  • Torbalı’nın yeni çevre yolu ihtiyacı
  • Genel ulaşım sorunlarının görüşülmesi

Toplantı Tarihi ve Saati:

29 Şubat 2024 Perşembe

Toplantı Adresi:

Katılım Durumu Bildirimi:

Toplantıya katılımınızı onaylamak ve kayıt yaptırmak için en geç 28.02.2024 tarihine kadar 0 (530) 499 23 18 nolu numarayı arayarak bilgi veriniz.