Yükleniyor Etkinlikler

6 Şubat 2020 @ 14:00 - 16:00

Ücretsiz

Sayın üyemiz;

Son günlerde yaşanan afetler dolayısıyla temel afet bilincinin önemini daha çok anlamaktayız. Bu çerçevede Torbalı Ticaret Odası olarak İzmir AFAD Şube Müdürlüğü ile birlikte “Temel Afet ve Deprem Bilinci” eğitimi düzenlenecektir.

İzmir AFAD Şube Müdürlüğü eğitmenlerince verilecek eğitimde katılımcılara; depremlerden önce alınması gereken tedbirler, deprem anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve deprem sonrası için yapılması gereken planlamalar olmak üzere 3 temel başlık altında; yapısal ve yapısal olmayan riskler, bu riskleri azaltmanın yolları, afet öncesi buluşma alanlarının belirlenmesi, afetlerden sonraki ilk 72 saate hazırlıklı olmak için ihtiyaç malzemelerinden oluşan afet çantasını hazırlamanın önemi, afet anında yapılması gereken doğru davranış şekilleri ve afet sonrası için alınması gereken tedbirler anlatılacaktır. Bilgilerinize sunar, eğitime katılmanız önemle rica olunur.

Konuşmacılar: Y. Jeofizik Mühendisi Heval Yarıtaş Çetin, Sivil Savunma Uzmanı V. Ali İhsan Köpreş

Kayıt için; 0536 328 22 30 – Berkay Öztimur
Online kayıt için lütfen tıklayınız.

Detaylar

Tarih: