Yükleniyor Etkinlikler

8 Ocak 2020 @ 14:00 - 16:00

Ücretsiz

Sayın üyemiz,

Odamızda, FE Danışmanlık işbirliği ile aşağıdaki eğitim konularının işleneceği “Stres ve Kriz Yönetimi” eğitimi gerçekleşecektir. Katılımınız rica olunur.

Stres Yönetimi

Stresle başa çıkmak ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla, durumu ya da duruma verilen tepkileri değiştirmeye stres yönetimi denir. Stres yönetiminin amacı, kişinin kurumsal iş hayatı süreci ve sosyal yaşam alanında stresle mücadele edebilecek duruma gelerek, kişinin bireysel gelişim sürecine katkıda bulunmaktır. Stres yönetimi eğitiminde; stres nedir, nasıl oluşur? Stresin aşamaları nelerdir? Stresin zihinsel, duygusal ve davranışsal sonuçları stres kaynakları stresle baş edebilme yöntemleri nelerdir? gibi sorulara cevap bulabileceksiniz.

Kriz Yönetimi

Her dönemde olduğu gibi, kriz dönemlerinde de başarı insana bağlıdır. Başarıya ulaşmak için, lidere ve liderin değişimi algılayabilecek ve yönetebilecek yeteneğe sahip olmasına ihtiyaç var. Liderin yapacağı iş bellidir; bağımsız, güçlü, vizyon sahibi ve profesyonel insanlarla yüksek performanslı kuruluşlar oluşturmak ve krizi önlemek. Krizin ortaya çıkardığı tehdidi fırsata dönüştürmek de, kriz yönetiminin bir gereğidir. Kriz yönetimi eğitiminde; kriz olgusu, krizi hazırlayan örgüt içi ve örgüt dışı faktörlerin açıklanması, örnek kriz problemleri, çözümü, kriz planı doğrultusunda örnek kriz yönetim sürecinin tasarlanması ile ilgili bilgi verilecektir.

Konuşmacılar: Aliosman KESGİN, Elif BURUR

Kayıt için; 0536 328 22 30 – Berkay ÖZTİMUR
Online kayıt için lütfen tıklayınız.

Detaylar

Tarih: