Yükleniyor Etkinlikler

Kriz Döneminde İhracat Teşvikleri Semineri

21 Nisan 2021 @ 15:00 - 17:00

Sayın üyemiz;

Odamız ve Oksijen Danışmanlık işbirliğinde düzenlenecek olan bu etkinliğimizde, işletmelerin uluslararası pazarlardaki müşteri sayılarını arttırması veya yeni bir ülke pazarına girmeleri için katlanmaları gereken operasyon maliyetlerinin belirli oranlarda desteklenmesini sağlayan teşvik mekanizmalarından haberdar olunması ve bu desteklerden faydalanarak karlılık ve verimliliklerini arttırmalarına katkı sunmak amaçlanmaktadır.

Ücretsiz gerçekleşecek bu etkinliğe katılmanız için kayıt yaptırmanız gerekmektedir. Katılımınız rica olunur.

Etkinliğe Kimler Katılmalı: Halihazırda ihracat yapan veya yapmak isteyen tüm işletmeler katılım sağlayabilir.

Etkinlik Süresi ve Programı
15:00 – 15:10 – Tanışma
15:10 – 15:30 – KOSGEB Yurt Dışı Pazar Programı
15:30 – 16:15 – Ticaret Bakanlığı Destek ve Teşvikleri
16:15 – 17:00 – Soru, Cevap ve Kapanış

Eğitmen: Özgür Kirik
Oksijen Danışmanlık firmasının kurucusu olan ve mesleki Yeterlilik Kurumundan akredite olarak Seviye 6 Kobi Danışmanlığı Sertifikasına sahip olan Özgür Kirik çeşitli kurumların (AB, TÜBİTAK, KOSGEB, Kalkınma Ajansları, Bakanlıklar) yürüttüğü programlar kapsamında yaklaşık 300 ayrı projenin hazırlanması ve yürütülmesi sürecinde aktif görev almış ve bu alanda birçok eğitim vermiştir.

Kayıt

Not: Etkinliğe katılım sağlamak için gerekli olan Zoom bağlantı linkleri; eğitim günü, kayıt yaptıranlara iletilecektir.

Detaylar

Tarih: