Yükleniyor Etkinlikler

Firmalar için İleti Yönetim Sistemi (İYS) Webinarı

1 Mart 2021 @ 14:30 - 15:30

Sayın üyemiz;

İleti Yönetim Sistemi (İYS), tüm hizmet sağlayıcıların güncel ticari elektronik ileti onaylarını kaydettikleri ulusal veri tabanı sistemidir. Alıcılar (vatandaşlar) onay verebildikleri gibi, mevcut onayları için ret haklarını da İYS üzerinde kullanabilirler.

150,000 veya daha az ticari elektronik ileti onayı olan üyelerimiz 31 Mayıs 2021 tarihine kadar İYS kayıt ve onay yükleme süreçlerini tamamlamalıdır.

Bu hususta İYS yetkili iş ortağı Uyumsoft firması ve Torbalı Ticaret Odası işbirliğinde 01 Mart 2021 Pazartesi günü saat 14:30’daFirmalar için İleti Yönetim Sistemi (İYS)” webinarı düzenlenecektir. Webinar için kayıt bağlantı linki aşağıda yer almaktadır, webinara katılabilmeniz için gerekli olan bağlantı linki kayıt esnasında belirtmiş olduğunuz e-posta adreslerine gönderilecektir. Tüm üyelerimizin katılması önemle rica olunur.

Webinar Başlıkları

• İYS nedir ?
  • İçeriği tanımı ve kapsamı nelerdir?
  • İYS kimleri etkiler?
  • İYS Başvuru süreçleri uygulama örnekleri
  • İYS cezaları ve yaptırımları nelerdir ?

Kayıt

Detaylar