Üyelerimize Akademik Destek

Sayın üyemiz;

Torbalı Ticaret Odası olarak, İstanbul Ticaret Üniversitesi, İzmir Ekonomi Üniversitesi ve KTO Karatay Üniversitesi ile yaptığımız protokoller neticesinde; odamız üyesi olan firma sahiplerinin birinci derece yakınlarına özel indirimler sağlanacaktır.
Üniversiteler ile yaptığımız protokoller gereği aday öğrencilerinizin kayıt koşulları şu şekildedir;
Bu protokoller kapsamında kayıt hakkı elde eden üyeler, birinci derece yakınlarına sağlanan indirim, üyenin kayıtlı olduğu Torbalı Ticaret Odasından güncel tarihli yetki belgesi aslını getirmesi ile bu yetki belgesini her akademik yılbaşında yenilemesi ve birinci derece yakınların ilgili Nüfus Müdürlüğünden alacakları vukuatlı nüfus kaydı belgesinin aslını ibraz etmeleri şartı ile sağlanır.

İZMİR EKONOMİ ÜNİVERSİTESİ
Torbalı Ticaret odasına 1 yıllık üyeliği, son 1 yıldan bu yana ortaklığı, temsil ve ilzama yetkili olması şartlarının hepsini sağlayan, gerçek kişilerin eşleri ile 1. derece kan ve kayın hısımlarına, tüzel kişi üyelerin eşleri ile 1. derece kan ve kayın hısımlarına %15 oranında öğretim ücreti indirimi uygulanır.
İletişim: 0232 279 25 25

KTO KARATAY ÜNİVERSİTESİ
Torbalı Ticaret Odası üyelerinin, birinci derece yakınlarının ve eşlerinin KTO Karatay Üniversitesi Lisans veya Önlisans programlarına Üniversitemize kayıt yaptırmaları halinde öğrenim ücretinden %15 oranında ahilik bursu sağlanacak ve 8 eşit taksitte ödeme imkânı sağlanacaktır.
İletişim: 444 1 251

İSTANBUL TİCARET ÜNİVERSİTESİ
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine Bağlı Oda ve Borsa Üyeleri ve Genel Sekreterleri ile eş ve çocuklarına; %10 oranında indirim sağlanır.
İletişim: 444 0 413

Abdulvahap OLGUN