T羹rkiye-Macaristan 5. D繹nem YDSK Toplant覺s覺

Say覺n 羹yemiz,

T羹rkiye-Macaristan 5. D繹nem Y羹ksek D羹zeyli Stratejik 襤birlii Konseyi (YDSK) Toplant覺s覺n覺n, Cumhurbakan覺m覺z Say覺n Recep Tayyip Erdoan ve Macaristan Babakan覺 Say覺n ViktorOrban ebakanl覺klar覺nda 11 Kas覺m 2021 tarihinde 羹lkemizde ger癟ekletirilmesi planland覺覺 ve s繹z konusu toplant覺ya Ticaret Bakan覺m覺z Say覺n Mehmet Mu’un da itirak etmesi 繹ng繹r羹ld羹羹 belirtilerek, toplant覺n覺n haz覺rl覺k 癟al覺malar覺nda yararlan覺lmak 羹zere, 羹lkemiz ile Macaristan aras覺ndaki ilikilere dair Birliimizin g繹rev ve yetki alan覺na giren konular ile ilgili g羹ncel bilgi notuna ihtiya癟 duyulduu ifade edilmektedir.
Bu itibarla, konunun ilgili 羹yelerinize duyurularak, bahse konu toplant覺n覺n haz覺rl覺klar覺nda kullan覺lmak 羹zere, Macaristan ile ticari ve ekonomik ilikilerin artt覺r覺lmas覺na y繹nelik ibirlii imk璽nlar覺, 繹ncelik verilecek sekt繹rler, ticaretin gelitirilmesi i癟in 繹neriler, ikili ilikilerde yaanan sorunlar ve 癟繹z羹m 繹nerileri gibi konulara ilikin g繹r羹lerinizin en ge癟 18 Ekim 2021 Pazartesi g羹n羹 mesai saati bitimine kadar Birliimize (E-posta: [email protected]) iletilmesi hususunda gereini rica ederim.