Türkiye – Katar İş Forumu

Sayın üyemiz;

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Katar Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğinde; gıda ve tarım ürünleri, ev kimyasalları, tıbbi ekipmanlar, tekstil ürünleri, inşaat ve inşaat malzemeleri, mobilya, bilişim teknolojileri ve kimyasal endüstri sektörlerinde faaliyet gösteren Katarlı firmaların katılımlarıyla 29 Eylül 2020 Salı günü saat 11:00‘da Zoom uygulaması üzerinden Türkiye-Katar İş Forumu gerçekleştirilecektir.

İlk oturumda yetkili kişilerce Türkiye ve Katar ilişkileri ele alınacak ve buradaki iş imkanlarıyla ilgili çeşitli sunumlar yapılacaktır. Bu sunumlarda Arapça-Türkçe ve İngilizce-Türkçe simultane tercüme hizmeti verilecektir.
İkinci oturumda ise Türk ve Katarlı firmalar arasında, her iki taraftan gerekli talep olması halinde, belirtilen sektörlerde paralel ikili görüşmeler düzenlenecektir.

Söz konusu İş Forumu’na katılmak isteyen firmalarımızın kayıtlarını (İngilizce olarak) katar.tobb.org.tr adresinden en geç 23 Eylül 2020 Çarşamba günü mesai bitimine kadar tamamlamaları gerekmektedir.