T├╝rkiye, G├╝rcistan ve AB ├çapraz K├╝m├╝lasyon ─░┼č Forumu

Say─▒n ├ťyemiz,

T.C. Ticaret Bakan─▒ Say─▒n Mehmet Mu┼č’un kat─▒l─▒m─▒yla “T├╝rkiye, G├╝rcistan ve Avrupa Birli─či aras─▒nda ├çapraz K├╝m├╝lasyon: Ticaret ve Yat─▒r─▒m F─▒rsatlar─▒” ─░┼č Forumu’nun 9 Eyl├╝l 2022 tarihinde Sheraton Grand Tbilisi Metechi Palace’ta ger├žekle┼čtirilmesi ├Âng├Âr├╝lmektedir. T├╝rkiye Odalar ve Borsalar Birli─či, D─▒┼č Ekonomik ─░li┼čkiler Kurulu (DE─░K) ve G├╝rcistan Ticaret ve Sanayi Odas─▒ i┼č birli─činde ve G├╝rcistan Ekonomi ve S├╝rd├╝r├╝lebilir Kalk─▒nma Bakanl─▒─č─▒’n─▒n ev sahipli─činde d├╝zenlenecek s├Âz konusu ─░┼č Forumuna, ├žapraz k├╝m├╝lasyon ara┼čt─▒rmas─▒ kapsam─▒ndaki sekt├Ârlerde faaliyet g├Âsteren T├╝rk ve G├╝rc├╝ firmalar─▒n kat─▒l─▒m─▒ beklenmektedir.

S├Âz konusu etkinlik ├žer├ževesinde G├╝rc├╝ i┼č insanlar─▒ ile ikili g├Âr├╝┼čmeler ger├žekle┼čtirmeyi, T├╝rkiye-G├╝rcistan ve G├╝rcistan-AB aras─▒ndaki Serbest Ticaret Anla┼čmalar─▒ ve ├žapraz k├╝m├╝lasyon mekanizmas─▒n─▒n sa─člad─▒─č─▒ avantajlardan yararlanmay─▒ arzu eden, bu kapsamda ortak giri┼čim ve/veya yat─▒r─▒m projelerine ilgi duyan firmalar─▒n https://portal.deik.org.tr/KatilimFormu/1441/18875 adresindeki formu eksiksiz ┼čekilde doldurmalar─▒ gerekmektedir.

Taslak program ile ba┼čvuru ko┼čullar─▒n─▒n yer ald─▒─č─▒ bilgi notu ekte payla┼č─▒lmakta olup, detayl─▒ program bilgisi ├Ân kay─▒t yapt─▒ran firma temsilcileri ile bilahare payla┼č─▒lacakt─▒r.

EK: Taslak Program