Torbalı Bölgesi Sürdürülebilir Su Yönetimi Çalıştayı

Bildiğiniz gibi yaşam kaynağımız olan su tükeniyor ve kirleniyor. Bu sorunu önemli ölçüde barındıran Küçük Menderes Havzasında yaşayan, faaliyet gösteren birey ve kurumlar olarak bizler, bölgenin su sorunlarını daha detaylı anlamak, yakın gelecekte bizi bekleyen sorunların çözümlerini tartışmak ve çözümün parçası olabilmek için ortak bir paydada buluşabileceğimiz bir ortam oluşturmak istiyoruz.

Bu amaçla, 28 Temmuz saat 13:45-17:00 saatleri arasında, odamız Adnan Öztaş Toplantı Salonu’nda düzenleyeceğimiz Torbalı Bölgesi Sürdürülebilir Su Yönetimi Çalıştayı’nda sizleri de aramızda görmek isteriz.

Bu çalıştaya, “Su” konusunda tesisinizde yürütülen çalışmalar hususunda bilgi sahibi olan ve tesisiniz adına katılım sağlanabilecek, süreçleri tanımlayabilecek yetki ve yetkinlik düzeyinde katılımınız beklenmektedir.

Çalıştay davetimizi bilgilerinize sunar; katılım durumunuzu tarafımıza iletmenizi saygılarımızla rica ederiz.

Çalıştay davetimize ulaşmak için tıklayınız.

Tarih: 28 Temmuz 2022 Perşembe

Saat: 13:45-17:00