Rusya Federasyonu Tula B繹lgesi temsilcilerinin ziyareti hk.

Say覺n 羹yemiz,

Rusya Federasyonu Tula B繹lgesi Ekonomik Kalk覺nma Bakan覺 Pavel Tatarenko ile Sanayi ve Ticaret Bakan覺 Vyacheslav Romanov’un, 21 Ekim 2021 Perembe g羹n羹 Ankara’ya bir ziyaret d羹zenleyecei belirtilmektedir.Tula B繹lgesi, Moskova’ya 180 kilometre mesafede konumlanmas覺 sebebiyle stratejik, lojistik ve ula覺m覺 kolay konuma sahip olmakla birlikte, 1.5 milyon n羹fusu ve eitimli i g羹c羹yle 羹lke ekonomisinin 繹nemli lokomotiflerinden biridir. Tula B繹lgesi 繹zellikle sanayi 羹retimiyle 繹n plana 癟覺kmakta olup, B繹lgede makine inas覺, kimya end羹strisi, metal羹rji, g覺da sanayi, k繹m羹r madencilii ve askeri-sanayi kompleks inas覺 sekt繹rlerinde b羹y羹k akt繹rler yer almaktad覺r. Bu 癟er癟evede, Birliimizce, 21 Ekim 2021 Perembe g羹n羹, 11.00-12.00 saatleri aras覺nda, TOBB SosyalTesisler Toplant覺 Salonu’nda, Tula B繹lgesi Tan覺t覺m Etkinlii d羹zenlenecektir. Etkinlikte T羹rk癟e-Rus癟a terc羹me hizmeti bulunacak olup, etkinlie kat覺lmay覺 arzu edenlerin ekteki kat覺l覺m formunu Birliimize eposta ([email protected]) ile iletmeleri gerekmektedir. Etkinlie kat覺lmak i癟in 2 a覺 olunduunu belirten belge veya 72 saatlik PCR testi talep edilecektir.

EK1

EK2