Gen癟lik ve Yenilik癟i Giriimcilik Webinar覺

Say覺n 羹yemiz,

16 Aral覺k 2021 tarihinde 13:00-16:00 saatleri aras覺nda Birlemi Milletler Bat覺 Asya Ekonomik ve Sosyal Komisyonu (ESCWA) ve D-8 Ekonomik 襤birlii Tekilat覺 ibirliinde
癟evrimi癟i “Tek ulus ve 癟eitli gen癟lik deneyimleri” konulu gen癟lik ve yenilik癟i giriimcilik webinar覺n d羹zenlenecei bildirilmektedir. 襤ngilizce dilinde d羹zenlenecek olan webinar覺n taslak program覺 ve kay覺t linki ekte sunulmaktad覺r. lkemiz ile Banglade, Endonezya, 襤ran, Malezya, M覺s覺r, Nijerya ve Pakistan’dan oluan Gelien Sekiz lke (D-8) Ekonomik 襤birlii Tekilat覺, 羹ye 羹lkeler aras覺nda kalk覺nmaya y繹nelik ibirliini gelitirmek, ekonomik ve sosyal ilikileri zenginletirmek amac覺yla 1997 y覺l覺nda kurulmu olan bir 繹rg羹tt羹r.
Birliimiz, D-8 marj覺nda kurulmu olan D-8 Ticaret ve Sanayi Odalar覺’n覺n (D-8 TSO) kurucu 羹yesidir. lkemizin 2017-2021 D-8 d繹nem bakanl覺覺 癟er癟evesinde, D-8 TSO D繹nem bakanl覺覺 da Birliimizce y羹r羹t羹lm羹t羹.

EK