Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması

Sayın üyemiz,

Fashion Eskişehir – Eskişehir Moda Tasarım Yarışması Eskişehir Ticaret Odası tarafından, Eskişehir Teknik Üniversitesi işbirliği ve T.C. Ticaret Bakanlığı desteğiyle bu yıl ilk kez düzenlenen bir moda tasarım yarışmasıdır.

Gelinlik, abiye ve günlük kıyafet kategorilerinde hem genç tasarımcı adaylarını; hem de sektörde yer alan profesyonelleri bir araya getirecek bir platform olan Fashion Eskişehir, sağlayacağı ödül ve yurtdışında öğrenim imkanlarıyla tasarımcılar için önemli kaynakları bir araya getirecektir.

Yarışma, 10 Eylül – 15 Ekim 2021 tarihleri arasında başvuru kabul etmekte olup, potansiyel yarışmacıların bu tarih aralığında başvuru için hazır olmaları beklenmektedir.

Bu kapsamda Oda-Borsa camiası olarak üyelerimizin gelişimlerine destek olma vizyonumuza paralel olarak yarışmanın, üyeniz olan tekstil imalatı, eğitim, tekstil toptan veya perakende ticareti ile uygun göreceğiniz ilgili diğer alanlara ve Oda / Borsa organ üyelerinize duyurulması hususunda kıymetli desteklerinizi istirham eder, eşsiz işbirliğiniz için şimdiden şükranlarımızı sunarız.

Fashion Eskişehir – Eskişehir Moda Tasarım Yarışması

Yürütme Kurulu

Not: Duyuru için kullanabileceğiniz görsel materyale aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz. Detaylı bilgiye www.fashioneskisehir.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması 1. Görsel için tıklayınız

Fashion Eskişehir Moda Tasarım Yarışması 2. Görsel için tıklayınız