Avrupa Birli─či Ye┼čil Mutabakat─▒ ve T├╝rkiye ─░hracat─▒na Etkileri Bilgilendirme Semineri

Say─▒n ├ťyemiz,

2019 y─▒l─▒nda Avrupa Birli─či taraf─▒ndan duyurulan Ye┼čil Mutabakat Eylem Plan─▒ ile karbon emisyonlar─▒n─▒n s─▒f─▒rlanmas─▒, enerji sekt├Âr├╝n├╝n karbondan ar─▒nd─▒r─▒lmas─▒, ├ževre dostu teknolojilere yat─▒r─▒m yap─▒lmas─▒, ├╝retimde inovasyonun te┼čvik edilmesi, kaynak kullan─▒m─▒na ba─čl─▒l─▒─č─▒n─▒n sona ermesi hedeflenmektedir.

Ye┼čil Mutabakat Eylem Plan─▒ÔÇÖn─▒n ayr─▒nt─▒lar─▒yla i┼členece─či seminerimizde; Ye┼čil Mutabakat (European Green Deal) anla┼čmas─▒ kapsam─▒nda belirlenen birtak─▒m hedefler ve bu hedeflerin hayata ge├žirilmesi s├╝recinde T├╝rkiye ─░hracat─▒n─▒ ne gibi de─či┼čimlerin bekledi─či anlat─▒lacakt─▒r.

Ege ├ťniversitesi ─░ktisat Fak├╝ltesi ├ľ─čretim ├ťyesi ve TOBB ─░zmir ─░l Akademik Dan─▒┼čman─▒ Do├ž. Dr. Elif Tunal─▒ ├çALI┼×KAN taraf─▒ndan ZOOM ├╝zerinden verilecek olan seminerimize kat─▒l─▒m ├╝cretsiz olup seminer sonunda kat─▒l─▒mc─▒lar─▒m─▒z─▒n sorular─▒ cevapland─▒r─▒lacakt─▒r.

Seminere kay─▒t olmak i├žin; https://bit.ly/3QKgawc

Not: Seminere kat─▒l─▒m linki formda belirtilen e-posta adreslerine ve cep telefonlar─▒na mesaj olarak g├Ânderilecektir.

Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi

Saat: 14:00

Yer: Online ( ZOOM)

E─čitmen: Do├ž. Dr. Elif Tunal─▒ ├çALI┼×KAN (Ege ├ťniversitesi ├ľ─čretim ├ťyesi ve TOBB ─░zmir ─░l Akademik Dan─▒┼čman─▒)