Avrupa Birliği Yeşil Mutabakatı ve Türkiye İhracatına Etkileri Bilgilendirme Semineri

2019 yılında Avrupa Birliği tarafından duyurulan Yeşil Mutabakat Eylem Planı ile karbon emisyonlarının sıfırlanması, enerji sektörünün karbondan arındırılması, çevre dostu teknolojilere yatırım yapılması, üretimde inovasyonun teşvik edilmesi, kaynak kullanımına bağlılığının sona ermesi hedeflenmektedir.

Yeşil Mutabakat Eylem Planı’nın ayrıntılarıyla işleneceği seminerimizde; Yeşil Mutabakat (European Green Deal) anlaşması kapsamında belirlenen birtakım hedefler ve bu hedeflerin hayata geçirilmesi sürecinde Türkiye İhracatını ne gibi değişimlerin beklediği anlatılacaktır.

Ege Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi ve TOBB İzmir İl Akademik Danışmanı Doç. Dr. Elif Tunalı ÇALIŞKAN tarafından ZOOM üzerinden verilecek olan seminerimize katılım ücretsiz olup seminer sonunda katılımcılarımızın soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere kayıt olmak için; https://bit.ly/3QKgawc

Not: Seminere katılım linki formda belirtilen e-posta adreslerine ve cep telefonlarına mesaj olarak gönderilecektir.

Tarih: 27 Haziran 2022 Pazartesi

Saat: 14:00

Yer: Online ( ZOOM)

Eğitmen: Doç. Dr. Elif Tunalı ÇALIŞKAN (Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi ve TOBB İzmir İl Akademik Danışmanı)