Akıllı KOBİ İşletmeler için Afet Dayanıklılığı Webinarı

TOBB ev sahipliğinde ve Visa’nın ana sponsorluğunda 21 Mart Salı saat 14:30’da çevrim içi gerçekleştirilecek Akıllı KOBİ İşletmeler için Afet Dayanıklılığı Canlı Yayınında sizleri de aramızda görmekten memnuniyet duyarız. Haber spikeri Buse Yıldırım’ın moderatörlüğünde gerçekleşecek yayın TOBB Başkan Danışmanı ve Reel Sektör, ArGe ve Uygulama Daire Başkanı Hasan Çağlayan Dündar, Doç. Dr. Murad Tiryakioğlu, UTİKAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Emre Eldener, TÜBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Akarca, EYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sermin Onaygil ve TOBB Türkiye E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar’ın katılımlarıyla devam edecektir.

Yayın kapsamında afet yönetimi ve iş birliğinin önemi, iş dünyasında afet dayanıklılığı ile lojistik ve ulaştırma, enerji, bilgi ve iletişim teknolojileri ve e-ticaret sektörleri özelinde afet dayanıklılığı ve sektörleri bekleyen riskler ele alınacaktır.

Kayıt ve webinara katılmak için: https://akillikobi.org.tr/etkinlik/isletmeler-icin-afet-dayanikliligi/