9 Eylül Üniversitesi, Sanayicilerimizle Buluşuyor!

Ülkemizin saygın araştırma üniversiteleri arasında ön sıralarda yer alan Dokuz Eylül Üniversitesi’nin sahip olduğu bilgi birikimi ve tecrübeyi iş dünyası ve toplumla paylaşmak amacıyla Üniversite-Sanayi Buluşmalarını başlatmıştır. Bu kapsamda, ilkini Kemalpaşa Organize Sanayi Bölgesi, ikincisini Tire Organize Sanayi Bölgesi, üçüncüsünü Aliağa Organize Sanayi Bölgesi Yöneticileri ve işletmeleri ile gerçekleştirmiş oldukları Üniversite- Sanayi Buluşmalarının yeni durağı olarak Torbalı Karma ve Mobilya Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalarımızla Odamızda bir araya gelecektir.

26 Mayıs 2023 Cuma günü saat 11.00’de gerçekleÅŸecek olan toplantı kapsamında DESEM üst yönetiminde yer alan üç Rektör Yardımcısı, Sürekli EÄŸitim Merkezi (DESEM) Müdür ve Müdür Yardımcıları ve Teknoloji Transfer Ofisi Koordinatörü üyelerimize 9 Eylül Ãœniversitesi’nin Torbalı iÅŸ dünyasına verebileceÄŸi hizmetler ve iÅŸbirliÄŸi ile gerçekleÅŸtirilebilecek projeler hakkında bilgi verecektir.

Desem Kimdir?

2007 yılında üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde özel sektör ve kamu kuruluşları ile araştırma, eğitim ve toplumsal hizmet alanlarında sinerji oluşturmak üzere;

• Katma deÄŸeri yüksek teknolojik ürünlerin üretilmesine katkı saÄŸlayacak ortak projeler geliÅŸtirilmesi,
  • Sanayiye yönelik projelendirme, danışmanlık, test, ölçüm ve analiz hizmetleri,
  • Sanayinin ihtiyaçları doÄŸrultusunda eÄŸitim ve sertifika programları, seminerler, panel ve konferanslar,
  • Lisans ve lisansüstü öğrencilerine, sanayi ve kamu kuruluÅŸlarından staj ve deneyim kazanma olanakları saÄŸlama odaklı faaliyetler sürdürmektedir.

Desem Faaliyetleri Nelerdir?

• EÄŸitici ve Öğretici Faaliyetler
  • Kurumsal EÄŸitimler
  • Yabancı Dil EÄŸitimleri
  • Bakanlık Onaylı Sertifika Programları
  • Mesleki ve KiÅŸisel GeliÅŸim EÄŸitimleri
  • Çevrim İçi SöyleÅŸiler
  • Film Gösterimleri
  • Ãœniversite- Sanayi Ä°ÅŸbirlikleri

2023 Yılı DESEM Programları Nelerdir?

• Ekonomi ve Finans
  • Hukuk