6698 Sayılı Kişisel Verilerin Koruması Kanunu Bilgilendirme Toplantısı

Sayın üyemiz,

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe girmiştir. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ile uyacakları usul ve esasları düzenlemek amacını taşımaktadır.

Kanunun yürürlüğe girmesi ile birlikte gerçek kişilere ait kişisel verilerin işlenmesine ilişkin olarak kişisel veri işleyen tüm gerçek ve tüzel kişilere bir takım sorumluluklar yüklemektedir. Nitekim kanun kapsamında veri işleyen kişi ve kurumların yükümlülüklerine ilişkin belirlenmiş süreler azalmaktadır.

Kanuna uyum ile ilgili çalışmalarını halen tamamlayamayan, kişisel veri işleyen tüm kişi ve kurumların bazı yükümlülükler altına gireceklerdir. Katılımınız rica olunur.

Konuşmacılar: Av. Mustafa ÇETİN, Av Müge AY, Av. Tuğba YAYLAMIŞ, Av. Çağatay ÜSKÜDAR ve Av. Emre BAŞ
Tarih : 16.10.2019 Çarşamba
Saat : 14:00
Yer : Torbalı Ticaret Odası Adnan Öztaş Toplantı Salonu

Kayıt için; 0536 328 22 30 – Berkay Öztimur
Online Kayıt için lütfen tıklayınız.