Torbalı TO ve Salihli TSO Akreditasyon Kıyaslama Ziyareti

Torbalı Ticaret Odası Personelleri, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulunmak için Manisa’ya bağlı Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’na ziyarette bulundu.
Salihli Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan kıyaslama toplantısına Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel, Başkan Yardımcısı Günay Topkaya, Genel Sekreter Levent Kılınçaslan, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Ebru Piştav ve Muhasebe Memuru Adem Yardımcı katıldı. Toplantıya, Odamızı temsilen Genel Sekreter Bahadır Yılmazer, Genel Sekreter Yardımcısı Oğuzhan Kırşan, Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Sultan Mert, Dış Ticaret Sorumlusu Berkay Timur ve Özel Kalem Sorumlusu Muhammed Yalkak hazır bulundu.
Kıyaslama toplantısında konuşan Salihli TSO Başkanı Yüksel, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin Oda ve Borsaların iş dünyası nezdindeki saygınlığının artırılmasını, Odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesini, hizmet kalitesinin iyileştirilmesini ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda sistemine uyumunun sağlanmasını amaçlayan akreditasyon sistemi kapsamında belirli periyotlarda oda ve borsalarla hizmet ve faaliyetleri karşılıklı olarak paylaştıklarını anlattı. Yüksel, bu toplantıların yeni ufuklar açtığını ve yararlı uygulamaların örnek alınması gibi olumlu sonuçlar doğurduğunu kaydetti.
Toplantıda, Salihli TSO ile Torbalı Ticaret Odası’ndan oluşan ekip, TOBB akreditasyon sistemi çerçevesinde birimler arası kıyaslama çalışmalarında bulundu. Katılımcılar, iki odanın kalite ve TOBB akreditasyon sistemi dahilinde yapmış olduğu iyi uygulamaları karşılaştırdı ve sonuçlar değerlendirildi.