Torbalı Ticaret Odası’ndan Hisarcıklıoğlu’na ziyaret

Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Bekir Söyler, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret etti.​​

Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, Meclis Başkanı Bekir Söyler, TOBB Delegeleri İ. Aydın Mimaroğlu, Mahmut Öztaş, Volkan Karatoklu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı A. Davut Kırşan, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Aksoy, Ahmet Ayaz, Tuncay Karaman, Mustafa Ak ve Genel Sekreter Oğuzhan Kırşan’dan oluşan Torbalı Ticaret Odası heyeti TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Ankara’da bir araya geldi.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “13 Ekim’de demokratik bir seçim yaptık. Geçen dönem olduğu gibi bu dönem de tek aday olarak seçim galibiyetini kazandık. Torbalı iş dünyasının bize vermiş olduğu güvenden dolayı çok teşekkür ediyorum. Koltuğu devraldığımız günden bu yana tek gayemiz; üretmek, kalkındırmak ve çalışmak oldu. Sanayi denilince akla gelen merkezlerden biri olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz”dedi. Sözlerine devam eden Olgun, “Bugün TOBB Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettik. Mutluyuz. Torbalı ekonomisi olarak da kendisine destek verdik. Rifat Başkanımız iş alemine yapmış olduğu liderlikle çok önemli bir misyonu yüklenmiştir. Biz de TOBB seçimleri öncesinde kendisine başarılar diliyoruz” dedi. Üyelerin sorunları ve Torbalı’nın ticari gelişimi hakkında istişarede bulunduklarını belirten Olgun, “Odamızda faaliyete başlayacak olan TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi’nin açılışı için başkanımızdan söz aldık. Gerçekleştireceğimiz büyük açılışta hem Kongre Merkezimizi hem de Arabuluculuk merkezimizi tüm bölgemizin hizmetine sokacağız” dedi.

Geride kalan seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hisarcıklıoğlu yeni çalışma dönemi için de Torbalı Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun ve Meclis Başkanı Bekir Söyler nezdinde tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerine başarılar diledi. TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’na çeşitli hediyelerin takdim edildiği ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.