Olgun ve ekibinden büyük başarı; 7’de 7!

Torbalı Ticaret Odası’nda komite ve meclis üyesi seçimi dün gerçekleşti. 2010 seçmenden 1250 seçmen oy kullandı. TTO Başkanı Olgun ve ekibinin hazırladığı listelerin tamamı sandıktan çıktı. Seçime tek aday olarak giren Olgun’un mavi listesi 7 komitenin 7’sinde de sonuca ulaştı. Olgun oyunu eşi ve çocukları ile birlikte kullandı.

Torbalı’nın en büyük STK’sı olan Torbalı Ticaret Odası’nda dün seçim heyecanı yaşandı. Tek aday olmasına rağmen yoğun bir katılımın yaşandığı seçimde; 2010 seçmenden 1250’si oy kullandı. Abdulvahap Olgun ve ekibi, 7 komitenin tamamında sonuca ulaştı. Sabah 09.30’da başlayıp saat 17.00’ye kadar devam eden seçime ilgi yoğundu. 7 meslek komitesinin 6’sında tek liste olmasına rağmen inşaat meslek komitesinde çift liste yarıştı. Mavi listeyle seçime giren Olgun ve ekibi 210 oy alırken, beyaz liste 94 oy aldı.

BİRLİKTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR

Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra açıklama yapan TTO Yönetim Kurulu Başkanı Abdulvahap Olgun, seçim süreci boyunca canla başa çalışan takım arkadaşlarına teşekkür etti. Olgun, konuşmalarında şunları söyledi; “Hepinizden Allah razı olsun, 7 komitemizin 7’sinde de başarı sağladık. 1 ay boyunca gece gündüz demeden çalışan ve didinen başta meslek komitesi, meclis ve yönetim kurulu üyelerimiz olmak üzere tüm personelimize teşekkür ediyorum.” dedi. Sözlerine devam eden Olgun; “Biz hep şunu söyledik ve savunduk: Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bugün itibariyle, meclis üyelerimiz ve meslek komitelerimiz ile eskisinden daha güçlü bir şekilde Cazip Kent Torbalı için gayret etmeye devam edeceğiz.” dedi.

HERKESİ KUCAKLAYAN BİR LİSTE

Sanayici ağırlıklı bir liste ile seçmenin karşısına çıktıklarını belirten Olgun; ” İlçemizin hem yerelde güçlü hem de dünyaca tanınan markalarına listemizde yer verdik. Her meslek grubunu temsil eden bir liste yaptık. Tek liste sorumluluğumuzu daha da artırdı.” dedi. Sözlerine devam eden Olgun, “Torbalı, ülkemizin en önemli üretim üslerinden birisi. Koltuğu devraldığımız günden bu yana tek gayemiz; üretmek, kalkındırmak ve çalışmak oldu. Biz üreterek var olacağız. Sanayi denilince akla gelen merkezlerden biri olmak için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar görev aldığımız tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.” diye konuştu.