Olgun ve ekibinden b├╝y├╝k ba┼čar─▒; 7ÔÇÖde 7!

Torbal─▒ Ticaret Odas─▒ÔÇÖnda komite ve meclis ├╝yesi se├žimi d├╝n ger├žekle┼čti. 2010 se├žmenden 1250 se├žmen oy kulland─▒. TTO Ba┼čkan─▒ Olgun ve ekibinin haz─▒rlad─▒─č─▒ listelerin tamam─▒ sand─▒ktan ├ž─▒kt─▒. Se├žime tek aday olarak giren OlgunÔÇÖun mavi listesi 7 komitenin 7ÔÇÖsinde de sonuca ula┼čt─▒. Olgun oyunu e┼či ve ├žocuklar─▒ ile birlikte kulland─▒.

Torbal─▒ÔÇÖn─▒n en b├╝y├╝k STKÔÇÖs─▒ olan Torbal─▒ Ticaret Odas─▒ÔÇÖnda d├╝n se├žim heyecan─▒ ya┼čand─▒. Tek aday olmas─▒na ra─čmen yo─čun bir kat─▒l─▒m─▒n ya┼čand─▒─č─▒ se├žimde; 2010 se├žmenden 1250ÔÇÖsi oy kulland─▒. Abdulvahap Olgun ve ekibi, 7 komitenin tamam─▒nda sonuca ula┼čt─▒. Sabah 09.30’da ba┼člay─▒p saat 17.00’ye kadar devam eden se├žime ilgi yo─čundu. 7 meslek komitesinin 6ÔÇÖs─▒nda tek liste olmas─▒na ra─čmen in┼čaat meslek komitesinde ├žift liste yar─▒┼čt─▒. Mavi listeyle se├žime giren Olgun ve ekibi 210 oy al─▒rken, beyaz liste 94 oy ald─▒.

B─░RL─░KTE RAHMET, AYRILIKTA AZAP VARDIR

Se├žim sonu├žlar─▒n─▒n a├ž─▒klanmas─▒ndan sonra a├ž─▒klama yapan TTO Y├Ânetim Kurulu Ba┼čkan─▒ Abdulvahap Olgun, se├žim s├╝reci boyunca canla ba┼ča ├žal─▒┼čan tak─▒m arkada┼člar─▒na te┼čekk├╝r etti. Olgun, konu┼čmalar─▒nda ┼čunlar─▒ s├Âyledi; ÔÇťHepinizden Allah raz─▒ olsun, 7 komitemizin 7ÔÇÖsinde de ba┼čar─▒ sa─člad─▒k. 1 ay boyunca gece g├╝nd├╝z demeden ├žal─▒┼čan ve didinen ba┼čta meslek komitesi, meclis ve y├Ânetim kurulu ├╝yelerimiz olmak ├╝zere t├╝m personelimize te┼čekk├╝r ediyorum.ÔÇŁ dedi. S├Âzlerine devam eden Olgun; ÔÇťBiz hep ┼čunu s├Âyledik ve savunduk: Birlikte rahmet, ayr─▒l─▒kta azap vard─▒r. Bug├╝n itibariyle, meclis ├╝yelerimiz ve meslek komitelerimiz ile eskisinden daha g├╝├žl├╝ bir ┼čekilde Cazip Kent Torbal─▒ i├žin gayret etmeye devam edece─čiz.ÔÇŁ dedi.

HERKES─░ KUCAKLAYAN B─░R L─░STE

Sanayici a─č─▒rl─▒kl─▒ bir liste ile se├žmenin kar┼č─▒s─▒na ├ž─▒kt─▒klar─▒n─▒ belirten Olgun; ” ─░l├žemizin hem yerelde g├╝├žl├╝ hem de d├╝nyaca tan─▒nan markalar─▒na listemizde yer verdik. Her meslek grubunu temsil eden bir liste yapt─▒k. Tek liste sorumlulu─čumuzu daha da art─▒rd─▒.ÔÇŁ dedi. S├Âzlerine devam eden Olgun, ÔÇťTorbal─▒, ├╝lkemizin en ├Ânemli ├╝retim ├╝slerinden birisi. Koltu─ču devrald─▒─č─▒m─▒z g├╝nden bu yana tek gayemiz; ├╝retmek, kalk─▒nd─▒rmak ve ├žal─▒┼čmak oldu. Biz ├╝reterek var olaca─č─▒z. Sanayi denilince akla gelen merkezlerden biri olmak i├žin canla ba┼čla ├žal─▒┼čmaya devam edece─čiz. Bug├╝ne kadar g├Ârev ald─▒─č─▒m─▒z t├╝m arkada┼člar─▒m─▒za te┼čekk├╝r ediyorum.” diye konu┼čtu.