3. d├Âneme oybirli─čiyle se├žildi

TTO Meclisi ilk oturumunda 4 y─▒l g├Ârev yapacak y├Âneticilerini se├žti. 9 y─▒ld─▒r oda ba┼čkanl─▒─č─▒ yapan Olgun, t├╝m meclis ├╝yelerinin oyu ile yeniden Y├Ânetim Kurulu Ba┼čkanl─▒─č─▒na se├žilerek ├╝├ž├╝nc├╝ d├Âneme ba┼člad─▒. Meclis Ba┼čkanl─▒─č─▒na da Bekir S├Âyler se├žildi.

Torbal─▒ Ticaret Odas─▒ÔÇÖn─▒n (TTO) 13 EkimÔÇÖde yap─▒lan Meslek Komiteleri se├žiminde Abdulvahap Olgun’un mavi listesinden se├žilen 21 meclis ├╝yesi ve 49 meslek komitesi ├╝yesi ilk toplant─▒s─▒n─▒ yapt─▒. TTO’da 4 y─▒l boyunca g├Ârev yapacak y├Ânetim kurulu, meclis ba┼čkan─▒, TOBB delegeleri ve meslek komitesi ba┼čkanlar─▒ se├žildi. ─░l├že Se├žim Kurulu’nun huzurunda yap─▒lan se├žimde, 9 y─▒ld─▒r TTO Ba┼čkanl─▒─č─▒ g├Ârevini y├╝r├╝ten Abdulvahap Olgun; t├╝m meclis ├╝yelerinin oybirli─či ile yeniden se├žildi. Meclis Ba┼čkan─▒ Erkan AksoyÔÇÖun yeni d├Ânemde aday olmamas─▒ ├╝zerine Bekir S├Âyler tek aday olarak girdi─či se├žimde oybirli─či ile se├žildi. Meclis Ba┼čkan Yard─▒mc─▒l─▒klar─▒na Mehmet Baykara ve Mustafa Ate┼č se├žildi. K├ótip ├ťye ise Dr. Demet Aslan se├žildi. Y├Ânetim Kuruluna Erkan Aksoy, Volkan Karatoklu, Ahmet Ayaz, Tuncay Karaman, Mustafa Ate┼č ve Mustafa Ak se├žilirken TOBB delegeliklerine Ayd─▒n Mimaro─člu, Mahmut ├ľzta┼č ve Volkan Karatoklu se├žildi.

SORUMLULU─×UMUZ ARTTI

Se├žim sonucunda bir de─čerlendirme yapan TTO Ba┼čkan─▒ Olgun yeni d├Ânemde sorumluluklar─▒n─▒n daha da artt─▒─č─▒n─▒ ifade edip ÔÇťTek aday olmam─▒za ra─čmen y├╝ze 62ÔÇÖlik kat─▒l─▒m ve oybirli─či ile se├žilmemiz ├╝yelerimizin bize olan g├╝venini ortaya koyuyor. Ayr─▒ca oda ba┼čkanl─▒─č─▒na aday ├ž─▒kmamas─▒ bizim sorumlulu─čumuzu daha da art─▒r─▒yor. 4 y─▒l boyunca hizmetimizi daha ileriye ta┼č─▒yaca─č─▒zÔÇŁ dedi. Meclis Ba┼čkanl─▒─č─▒na se├žilen Bekir S├Âyler ise ÔÇťMeclisimiz tevecc├╝h├╝ ile yeni d├Ânemde g├Ârev alaca─č─▒z. 4 y─▒ld─▒r ba┼čkan yard─▒mc─▒s─▒ olarak g├Ârev yap─▒yordum. Odaya daha fazla katk─▒ koyaca─č─▒m. Yeni d├Ânemde g├Ârev almayan eski meclis ba┼čkan─▒m─▒z Erkan AksoyÔÇÖa da ├žok te┼čekk├╝r ediyorumÔÇŁ dedi.